1 pose tørrgjær
1 klunk nøytral olje, 1/2 dl kanskje.
2-3 ts salt
3 kopper havregryn
2 kopper sammalt hvete
litt linfrø, solsikkekjerner og evnt. annet som er godt
Hvetemel til deigen er passe tykk. (La den være ganske løs)
Først heves deigen til dobbel størrelse, så bakes rundstykkene ut,
1 klunk nøytral olje, 1/2 dl kanskje.
2-3 ts salt
3 kopper havregryn
2 kopper sammalt hvete
litt linfrø, solsikkekjerner og evnt. annet som er godt
Hvetemel til deigen er passe tykk. (La den være ganske løs)
Først heves deigen til dobbel størrelse, så bakes rundstykkene ut,
deretter heves de igjen i 45 min.
Christian mente dette var de beste rundstykkene han hadde smakt. Jeg er enig.
♥
Christian mente dette var de beste rundstykkene han hadde smakt. Jeg er enig.
♥
Disse så gode ut, elsker scones! God dag til deg...
SvarSlettSå gode de så ut! Tusen takk for oppskriften! Den skal testes!
SvarSlettHei på deg.
SvarSlettTusen takk for at du deler oppskrift!
Disse må testes ;)
Ønsker deg en riktig fin fin kveld.
Klem, Monica
Tusen takk for koselig hilsen :)
SvarSlettRundstykkan ser helt nydelig gode ut :)
Så utruli tilfeldig ting kan være, på de første headeran mine sto det alltid Trines Gleder - mine store & små hverdagsgleder, hverdagslivets store & Små gleder eller små & store gleder i hverdagen *smile*
GØY :)
Ha en fortsatt flott kveld!
Klæm Trine