tirsdag 5. juni 2012

Kjøpt glede

 Ja, til en viss grad er det faktisk mulig å kjøpe seg litt glede og energi.
Eksamensperiode tar på for både kropp og sjel.

Derfor ga dagen meg dette:
Et lyst rosa skjørt til bryllup i sommer.
En bukett fantastiske, lyserosa roser.
En brun notatbok til fine lister.
 Ny energi til flere lesedager.

7 kommentarer:

 1. Enig med deg der,godt av og til å få kjøpt seg noko fint til seg sjølv,gjere faktisk godt:)
  Lykke til videre med lesing:)
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 2. Nydelige! Klart en kan kjøpe seg litt energi av og til... Deilig det ;)

  Klem

  SvarSlett
 3. Ja, man kan faktisk kjøpe seg litt glede av og til :) Så herlig å kunne gjøre det, unne seg selv noe ekstra fint - som det du har kjøpt! Herlig :) Skjønner eksamensperioden tar på - og jeg ønsker deg gode pustepauser, slik du hadde i dag - og gode leseøkter sammen med, ikke minst, gode eksamener. Du er så god som holder på med dette :) stå på og masse lykke til. Klem til deg :)

  SvarSlett
 4. Det er kjekt med slike små hverdags gleder, de er med på å dra fram smilet og gir godt humør. Ønsker deg lykke til med eksamener.

  KLEM

  SvarSlett
 5. Det er bra vi er flere. Nye sko, blomster eller annet fint gjør noe med humøret. Jeg tok inn syriner og begynte med det samme å rydde - det kunne jo ikke være så rotete rundt de flotte syrinene. Hvor energien kom fra aner jeg ikke, for ikke lenge før avr jeg et slakt på sofaen. Ønsker deg en magisk dag. Håper du får tid til å hvile deg litt og ikke bare tenke på eksamen. Lykke til

  SvarSlett
 6. Litt hverdagslykke er lov - og spesielt i en krevende eksamenstid:)

  Lykke til!

  SvarSlett
 7. Hei! Takk for fin kommentar! Det er hektisk, må innrømme det. Er veldig nervøs før denne eksamenen her. Det kommer til å bli vanskelig! Men belønningen er jo sommerferie, så det skal uansett bli godt å bli ferdig.

  Mulig du allerede har oppdaget dette, men dersom du går inn på MiSide –> Fagstyret —> Fillager —> Manduksjon så finner du to mønsterbesvarelser der. Og dersom du er venn med Injuria på Facebook så har de nettopp lagt ut link til en mønsterbesvarelse :-)

  Lykke til med eksamen!

  SvarSlett

Tusen takk for at akkurat du legger igjen en liten hilsen. ♥