tirsdag 10. januar 2012

Gode, grove havrerundstykker

1 liter lunkent vann
1 pose tørrgjær
1 klunk nøytral olje, 1/2 dl kanskje.
2-3 ts salt
3 kopper havregryn
2 kopper sammalt hvete
litt linfrø, solsikkekjerner og evnt. annet som er godt
Hvetemel til deigen er passe tykk. (La den være ganske løs)

Først heves deigen til dobbel størrelse, så bakes rundstykkene ut, 
deretter heves de igjen i 45 min.

Christian mente dette var de beste rundstykkene han hadde smakt. Jeg er enig.

4 kommentarer:

  1. Disse så gode ut, elsker scones! God dag til deg...

    SvarSlett
  2. Så gode de så ut! Tusen takk for oppskriften! Den skal testes!

    SvarSlett
  3. Hei på deg.
    Tusen takk for at du deler oppskrift!
    Disse må testes ;)
    Ønsker deg en riktig fin fin kveld.
    Klem, Monica

    SvarSlett
  4. Tusen takk for koselig hilsen :)
    Rundstykkan ser helt nydelig gode ut :)
    Så utruli tilfeldig ting kan være, på de første headeran mine sto det alltid Trines Gleder - mine store & små hverdagsgleder, hverdagslivets store & Små gleder eller små & store gleder i hverdagen *smile*
    GØY :)

    Ha en fortsatt flott kveld!
    Klæm Trine

    SvarSlett

Tusen takk for at akkurat du legger igjen en liten hilsen. ♥