fredag 23. mars 2012

Solskinn

Endelig kom solen til Bergen.
Fuglekvitter, glade mennesker, gitarspill, mennesker på enhver benk, grillukt, isspisende mennesker, blå himmel, tørre veier, et yrende folkeliv, barnelatter, rullebrett, seilbåter, sykler.
Dette er fantastisk!

4 kommentarer:

 1. Hei!

  Tusen takk for så fine ord på bloggen min i kveld. Veldig kjekt at du la igjen et spor slik at jeg kunne finne og følge deg.

  Det ser ut som at vi har mer til felles enn bare blogginteressen! Synes jeg ser en skjønn hund hos deg også samt en lovsamling! ;)

  Ønsker deg en herlig helg!

  Klem

  SvarSlett
 2. Veldig godt med solen som har kommet nå. Den trenger vi, og fortjener vi!! Heldigvis ser det ut som om den har tenkt å bli et par dager i alle fall :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Å, så herlig! Nå fikk jeg sug i magen faktisk :) Jeg gleder meg også til å oppleve det der. Gla for at det ligger foran! :) Ønsker deg en fortsatt skjønn helg!! Nyt den! klem

  SvarSlett
 4. Satt på nett og surret med ting nå - da jeg plutselig så at du hadde vært innom og lagt igjen et spor hos meg. Dette er bare en kjapp og spontan respons på det du skrev: Du er fantastisk og jeg ble dypt rørt av det du skrev til meg. Jeg har faktisk tenkt å ta det til meg og huske på det.... Tusen takk, skjønne, skjønne deg - du aner ikke hvor mye du gledet meg nå!! GOD klem til deg

  SvarSlett

Tusen takk for at akkurat du legger igjen en liten hilsen. ♥