mandag 26. mars 2012

En ny uke og middagsplan

 Christian og jeg lager alltid en oversikt over ukens middager. Jeg liker å  ha kontroll på dette, og det er kjempe greit å ha seks retter å forholde seg til. Den siste dagen blir det rester enten fra tidligere middager eller fra ingrediensene som er igjen i kjøleskapet.
Jeg håper planen vår kan være en inspirasjon for andre.

Denne uken venter:
 - Fiskepinner av fersk torsk panert i sesamfrø med hjemmelaget potetmos og salat
- Innbakte pølser til togtur. (Go' og mager pølser + grov rundstykkedeig)
- Laks med blomkålpure med lettkokt rosenkål og sukkererter
- Biffsalat, men med svinekjøtt fra matprat.no
- Vårgrønnsuppe av potet og erter fra tine.no
- Tomat- og kjøttdeiggrateng
 

2 kommentarer:

 1. SÅ flinke dokke er!! Dette har vi og planar om, og det går såååå bra dei gongane vi klarer å få til den lista.. dessverre blir det ikkje så ofte.

  Takk for hyggelig hilsen, og fin tirsdag til deg!

  Klem Marianne

  SvarSlett
 2. Så lurt å lage en plan. Det var vi også flinke til, en gang i tiden. Nå sklir det helt ut, antakelig pga en litt "utenom det vanlige"-situasjon, og det fører selvsagt til altfor mange besøk på butikken. Puh! Takk for påminnelsen om å bli litt flinkere og for middagsinspirasjon :)
  Så må jeg bare si at jeg ble så utrolig rørt og gla over det du skrev sist på bloggen min, det har bare gjort veldig inntrykk på meg - og jeg regner tilogmed med at du mener det, jeg.. ;) Tusen takk skal du ha, gode deg. Dagene går veldig opp og ned her, men jeg prøver så godt jeg bare kan å holde ut og holde mot og håp oppe...Jeg ønsker deg en skjønn dag - nå skal jeg ut og gå meg en tur i solen, tror jeg. Nydelig vær her. klem til deg

  SvarSlett

Tusen takk for at akkurat du legger igjen en liten hilsen. ♥