torsdag 26. juli 2012

Fjell- og hyttekos

Tre dager med solrike og varme ettermiddager er etterlengtet og helt fantastisk.
Markblomster, sauebjeller, en god bok, fjellturer, sjokolade og god mat.
Å være på hytta på fjellet om sommeren er undervurdert.
Vi storkoser oss.

4 kommentarer:

 1. Herlige bilder:)fantastisk flott på fjellet om sommeren,høres så herligt ut:)
  Nyt sommeren!
  Klem

  SvarSlett
 2. Å så herlige bilder - og så fin stemning du formidler. Jeg fikk faktisk lyst til å stikke på fjellet nå - og ja, det er fantastisk om sommeren det, bare nyte roen og naturen - ingenting er bedre (nesten... ;)) Jeg håper du storkoser deg og lader batterier og henter nye krefter. Sommeren går så altfor fort over syns jeg, syns ikke du og? Vi får nyte dagene som er nå - uten å tenke for mye eller bekymre oss for mye for det som ligger foran. Lettere sagt enn gjort, men lurt tror jeg ;)
  Så må jeg bare si det, Katrine, at den siste kommentaren du la inn hos meg, fikk meg til å gråte. Ikke fordi du gjorde meg trist, men fordi jeg opplever at du forstår meg så veldig mye mer enn jeg trodde noen kunne sånn via en blogg...men du treffer meg hver gang i hjertet, som om du kjenner meg syns jeg. Tusen takk for alle dine gode, skjønne ord - du betyr mye for meg og jeg er så gla vi har den kontakten som vi har. Du har sånn en skjønn blogg også syns jeg...og nå håper jeg bare du får masse, masse fine dager fremover. Mange klemmer sendes din vei :))

  SvarSlett
 3. Så stemningsfulle bilder og fin bissevov :) Takk for kjempekoselig kommentar i bloggen min, det setter jeg umåtelig pris på! Ha en fabelaktig fredag :) Klemmer

  SvarSlett
 4. Hei søteste :)
  Da var jeg tilbake i denne bloggverden etter en laang pause. Takk for alle fine kommentarer du har lagt igjen, det betyr så masse!

  fine bilder, søteste vovven jo!

  Skikkelig tungt å begynne på jobb igjen, så jeg sniker meg til en bloggpause *tihi*
  Finfin ukesstart til deg, søteste!
  Klem Maia

  SvarSlett

Tusen takk for at akkurat du legger igjen en liten hilsen. ♥