tirsdag 10. juli 2012

Jordbæryoghurt

 Hjemmelaget jordbæryoghurt - i hvert fall nesten.
 Bærene er ikke selvplukkede og yoghurten er ikke laget fra bunn. 
Denne passer godt som en sunn dessert eller en herlig frokost med havregryn og linfrø.
Den kan også fryses i ispinneformer.

Ingredienser:
Nesten en kurv butikkjøpte søte, norske jordbær.
Et lite spann tyrkisk yoghurt.
Litt sukker etter hvor søtt en selv ønsker yoghurten.

Sukrin kan erstatte sukker for en enda sunnere variant, 
men den er i utgangspunktet et bedre alternativ enn butikkjøpte yoghurter.

Ingrediensene blandes i en miksmaster eller blender avhengig av 
ønsket mengde jordbærbiter i blandingen.

Nyt!

2 kommentarer:

  1. Kjære skjønne - så godt du koser deg med herlig yoghurt, nesten-hjemmelaget tilogmed ;) Takk for at du deler sånne skjønne små gleder i hverdagen, du er så god til det og jeg smiler hver gang jeg er innom deg.
    Hvordan går dagene dine? jeg håper at sommeren (og forhåpentlig ferie enda?) gir deg nytt påfyll, glede, gode opplevelser, sol både ute og inne...og mange gode, skjønne sommerdager - og kvelder. Jeg tenker på deg rett som det er, men er lite på nett for tiden...Men nå fikk jeg meg en liten bloggrunde. Tror mange av oss trapper litt ned om sommeren, sånn er det vel bare... Men du? nå ønsker jeg deg en skjønn, skjønn sommer videre!!! Mange klemmer fra meg til deg

    SvarSlett
  2. Så fin blogg,koselig å lese, for det beste i livet edmitrij disse små hverdagsgledene!

    SvarSlett

Tusen takk for at akkurat du legger igjen en liten hilsen. ♥