mandag 10. juni 2013

En liten sniktitt


 Etter innlevering av masteroppgave og flytting fra Bergen til Østlandet forrige helg, har jeg blitt oppusser på heltid. Jeg har sørget for kraftig fremgang i prosjektet, og det har ikke vært mange pauser.

Det betyr at stuen blir ferdig i løpet av denne uken;
lister, maling av lister, elektrikerarbeid og fliser over kjøkkenbenken.
Gulvet ble malt i helgen, og det ble kjempefint.
Ny sofa, vitrineskap og stuebord er bestilt.

Leiligheten blir finere enn jeg drømte om, selv om vi stort sett følger mine planer. 
Christian er også kjempefornøyd. Det er viktig, for det er faktisk et felles prosjekt. 
Nye historier skal skrives, en ny by, og et nytt felles hjem.
- og Lykke koser seg med større plass, skog og sjø.

5 kommentarer:

 1. Oooh, elsker de hvite gulvene :)
  Om en uke blir jeg også oppusser på heltid (og vel så det regner jeg med). Jeg pakker siste rest og har begynt på den siste og avsluttende uken av livet i Trondheim.

  Lykke til med resten av oppussingen og skrivingen av nye historier :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Glede meg te å se mer!:) Lykke te med resten av oppusiingen:)

  SvarSlett
 3. Kjære gode deg - dette var gøy å lese, et innlegg med glød og optimisme og glede. Jeg tror du allerede er i gang med å skrive et nytt kapittel, en ny historie. Er det ikke fint med slike nye starter? jeg liker det, jeg, Tusen takk for alt du deler med oss, jeg blir alltid glad når jeg er innom her, du er så god og utstråler det virkelig. leiligheten, det jeg ser, ser helt fortreffelig ut. Gleder meg til mer.... ;) Ønsker deg mange gode, fine dager med gleder av alle slag. Nyt at du er ferdig med mastern, har flyttet og kan puste ut....med å gjøre hyggelige ting som å pusse opp, innrede osv. :)
  Mange gode klemmer til deg fra meg <3

  SvarSlett
 4. Ååååå, så fint og lekkert det ser ut!! Og så herleg at de fekk så god pris på leiligheten. Den var jo også berre rålekker. Kjekt når det viser seg at også andre ser verdien i det ein har vorte så glad i sjølv.

  Gleder meg til å følge meir av dei nye historiene du skal skriva. Oppussar på heiltid høyrtes i grunn ikkje så gale it. Sikkert deiligt å få ut litt energi i praktisk arbeid når ein har sutte såååå lenge med ei oppgåve. Godt å få levert frå seg. Godt å bli ferdig. God å starte på ein ny epoke. Minnene har ein jo alltid med seg. Minnene om dei gode, kjekke dagane.

  SvarSlett
 5. oioi! :) Spennende!!!! SÅÅ fint med hvite gulv! elsk på det! <3
  Gleder meg å se mer!

  Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at akkurat du legger igjen en liten hilsen. ♥